Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Goedkoop naar Amerika met Ryanair

Goedkoop naar Amerika met Ryanair

 

Goedkoop naar Amerika met Ryanair. Over een aantal jaren is het mogelijk om met Ryanair supergoedkoop vanuit Europa naar Amerika te vliegen. Lees snel verder.

 

Goedkoop naar Amerika met Ryanair

Budgetmaatschappij Ryanair wil over een jaar of 4 vluchten naar Amerika gaan verzorgen voor een prijs van 14 Euro. Een belachelijke lage prijs aangezien je tegenwoordig voor een retourtje Brussel – New York al gauw honderden Euro’s moet neertellen.

Toch zegt Ryanair dat het mogelijk is om voor niet meer dan 14 Euro een vliegticket te boeken. Dit kan vanaf meer dan 10 Europese steden en naar meer dan 10 bestemmingen in Amerika. Amsterdam zit helaas niet bij de steden waar je op het vliegtuig kan stappen richting Amerika maar er zitten wel steden bij die niet ver van Nederland liggen zoals bijvoorbeeld Brussel en Keulen. Bestemmingen in Amerika zijn o.a. New York, Boston, Chicago en Miami.

14 Euro is natuurlijk wel voor een enkele reis en de basisprijs, hier komen nog de gebruikelijke toeslagen bij. Ook kun je bij Ryanair extra bijbetalen voor bijvoorbeeld extra ventilatie in het vliegtuig en voor voorrang bij het inchecken ten opzichte van andere passagiers zodat je niet in de gebruikelijke wachtrij hoeft te wachten.

Norwegian Airlines verzorgt al langere tijd goedkope vluchten naar Amerika, echter zijn deze vluchten niet winstgevend en het is de vraag hoelang zij hier nog mee door zullen gaan. Ryanair durft het desondanks wel aan.

Zelf heb ik één keer gevlogen met Ryanair en mijn ervaring was goed. Ik heb ongeveer 6 jaar geleden een vlucht geboekt bij Ryanair met als opstapplaats de Belgische stad Charleroi en als eindbestemming Riga in Letland. Een retourtje kostte niet meer dan 50 Euro. Een vlucht met Ryanair kan ik dan ook aanraden bij mensen die nog nooit met Ryanair hebben gevlogen, hiermee kun je een hoop geld besparen.

Reacties

2 Reacties

ivonne

Binnen Europa vlieg ik graag met Ryanair, maar of ik het helemaal naar Amerika redt op die stijve stoelen?

Rik

Voor comfort moet je inderdaad niet bij Ryanair zijn maar voor een paar honderd Euro verschil hou ik het wel vol naar New York. Het maakt voor mij niet zo heel veel uit hoe de stoelen zijn. Langer dan 4 a 5 uur vliegen is sowieso een ramp.


Laat een reactie achter