Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Lanzarote bezienswaardigheden

Lanzarote bezienswaardigheden

 

Lanzarote bezienswaardigheden. In 2015 ben ik in Lanzarote geweest en heb ik bijna alle bezienswaardigheden bezocht. Lees snel verder voor mijn ervaring.

 

Lanzarote

Lanzarote, één van de Canarische eilanden met prachtige bezienswaardigheden. Doordat het een relatief klein eiland is kun je de vele bezienswaardigheden van Lanzarote in een paar dagen bekijken.

 

Lanzarote bezienswaardigheden

Mirador del Rio is een uitkijkpunt in het noorden van Lanzarote. Voor 4,50 Euro mag je naar binnen en geniet je van een prachtig uitzicht op een nabijgelegen eiland waarop meerdere vulkanen te bewonderen zijn.

Uitzicht vanaf Mirador del Rio
Uitzicht vanaf Mirador del Rio

Teguise is een plaatsje in het binnenland van Lanzarote. Op zondag is er een levendige markt met veel bezoekers. Vanaf een nabijgelegen kasteel op een berg heb je een mooi uitzicht op Teguise.

Playa Blanca is een badplaats in het zuiden van Lanzarote. Playa Blanca heeft een mooie boulevard met gezellige winkeltjes en restaurants. In Playa Blanca vind je meerdere kleinere en grotere stranden

Puerto del Carmen is ook een badplaats. Hier vind je een mooie, gezellige boulevard met veel winkels en cafeetjes. Het strand in Puerto del Carmen is een stuk groter dan die in Playa Blanca.

Cueva de Los Verdes is een grottencomplex. Voor 9 Euro mag je hier onder leiding van een (Engelstalige) gids naar binnen. De tocht duurt ongeveer 50 minuten en is zeker de moeite waard.

Costa Teguise is een badplaats aan de oostkust van Lanzarote dat een surfers paradijs is. Een mooie plek om hier een dag naar het strand te gaan.

El Golfo is een plek aan de westkust van Lanzarote. In El Golfo vind je een mysterieus groen meer en zoals de naam het al doet vermoeden metershoge golven. Vergeet deze plek niet te bezoeken mocht je ooit een keer in Lanzarote zijn.

Golven bij El Golfo
Golven bij El Golfo

Timanfaya National Park is een park dat je met een touringcar kan bezoeken, een prachtig park met vele vulkanen en prachtige vergezichten, een echte aanrader, entree 9 Euro.

Haria is een klein dorpje dat het mooiste plein van Lanzarote bezit. Niet zo’n heel speciaal plein maar als het er druk is lijkt het me er wel gezellig.

 

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen over het blog Lanzarote bezienswaardigheden, laat dan hieronder je vraag achter en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Reacties

Laat een reactie achter